Skjebnesvangert møte

Spenningsroman

169,-

To forholdsvis unge mennesker fra ulik klasse, Kurt Heblom og Ane Larsen, faller for hver.andre ved første møte i 1980-årenes jappetid. Giftemål er ikke noe for henne, men en forfølger, stalker, som har hengt etter henne i lange tider, blir så faretruende at hun flykter inn i ekteskapet etter å ha gitt etter for Kurts frieri. Det oppstår et eksplosivt kulturkræsj som får alvorlige følger.


De blir delvis arbeidsledige, og et forskudd på arv fra Kurts familie forledes de til å bruke på en forsinket bryllupsreise til utlandet. Lykkelige over et avbrekk fra de miserable forholdene, benytter paret seg av et tilsynelatende forlokkende tilbud, men går fem på. En rekke krimi.nelle innen eiendomsbransjen har nakketaket på dem fra dag én, og utenlandsoppholdet blir et langvarig mareritt. Omsider lykkes de i å flykte. Når Kurt og Ane kommer tilbake, blakke og slukkørede, får de en mulighet til a bo hos Heblom-familien ... Ane var nemlig blitt tvunget til å selge rekkehuset sitt. Arrangementet med Kurts familie blir imidlertid tuftet på heller bisarre premisser.


Eivind Berggrav, født 1940, er pensjonert journalist og fotograf.

Har bl.a. skrevet en bok om det legendariske Magasinet For Alle: .Magasinet - bladet som skapte kulturhistorie" (Tiden 1979).


Der var han ansatt som portrettintervjuer. I 1970 tiltrådte Berggrav et mangeårig engasjement i Forbruker-rapporten, da Magasinet - som bladet ble kalt - gikk inn samme år. Siden arbeidet han stort sett som frilans for fag- og periodisk presse, og var spesielt beskjeftiget med helse- og sosialjournalistikk.


  • ISBN: 9788230014707
  • Utgivelsesår: 2016
  • Språk: Bokmål
  • Format: Heftet
  • Emne(r): Krim og mysterier
  • Aldersgruppe: Voksen
Noe gikk galt. Reload 🗙