Aseem

En usynlig historie fra langt borte i nærheten

379 kr

Viften i hjørnet durer i vei. Aseem skulle ønske det var flere, så varmen i fabrikklokalet ikke hadde vært så kvelende. Kanskje han kan få med seg Paleesha med de vakre øynene og rømme til et annet liv et helt annet sted? Herr Tamonash er en dritt som får klare seg uten deres hjelp.


Helena er fryktelig forelska. Kjæresten er kjempesnill, men vet ikke alt om henne. Vinternettene i Oslo inneholder mye som verken han eller de andre forstår.


Fortellingen om asiatiske Aseem og norske Helena gir et fascinerende innblikk i en verden de fleste av oss ikke kjenner. Vi får se livet gjennom øynene til to unge mennesker med helt ulike forutsetninger, men med samme håp for framtiden. Temaet menneskehandel er alvorlig, men historien fengslende, humoristisk og underholdende. Romanen passer for en målgruppe fra 15-100 år.


Trond Wilberforce Vorhaug (f. 1976) jobber som lærer, musiker og forfatter. Han bor i Grimstad, er gift og pappa til tre. I 2018 debuterte han som musikalforfatter og -komponist da musikalen Aseem ble uroppført i Grimstad Kulturhus for fulle hus. Hans debutroman, Det meste som skjer, er usynlig, ble utgitt på Lunde forlag i 2015 og fikk gode omtaler.


  • ISBN: 9788230026045
  • Utgivelsesår: 2023
  • Språk: Bokmål
  • Format: Innbundet
  • Emne(r): Moderne litteratur, Narrative emner: kjærlighet og relasjoner, Narrative emner: fordrivelse, eksil, migrasjon
  • Aldersgruppe: Voksen
Noe gikk galt. Reload 🗙