Evighetens perspektiv

399 kr

Velkommen inn i dette vakre skjæringspunktet mellom forskning, filosofi, psykologi og spiritualitet! Denne boka er ment som en inspirasjon når du nå begir deg inn i neste fase i livet ditt. Den tar deg med på en reise inn i landskap og ut i farvann du kanskje aldri har tenkt nærmere over.

Når du leser den, kommer tankene dine til å snu seg, og kanskje ditt nåværende verdensbilde blir utfordret. Ved å ta ansvar for ditt eget liv og akseptere at du skaper din egen virkelighet, er verden ikke lenger så ukontrollerbar som du kanskje alltid har trodd.


Og det beste: Når du gjennom boka oppdager hvilke tanker og hendelser som holder deg tilbake fra å gjøre det du egentlig alltid har drømt om, og når du tør å utfolde deg i en verden som prøver å definere rammer rundt deg, er du virkelig fri.


Mot slutten av boka får du også mulighet til å bli med videre sammen med mennesker som trekker i samme retning, og til å motta personlig veiledning, helt tilpasset situasjonen din i dag og det livet du ønsker å leve. Alt kan løses!


MONICA SPORD SIGNYSDÓTTIR

har en mastergrad i psykologi, retning kognitiv nevrovitenskap, fra Universitetet i Oslo, er utdannet cand.philol. fra Universität Hildesheim i Tyskland og har over 20 års erfaring som selvstendig nærings. drivende. Hun har flere kurs innen mental og fysisk helse, medisinsk grunnstudium og markedsførings. kurs og jobber holistisk med sine klienter gjennom målrettet fysisk bevegelse, pustens kraft, mindful.ness, fokus på raw food plantebasert kosthold og med en tilnærming til livet basert på Østens tradi.sjoner gjennom mange tusen år. Spesielt opptatt er hun av at vi skal forstå tankene som vårt viktigste verktøy, gjenvinne vårt fokus for å komme inn i det livet vi drømmer om å leve og gjenoppdage oss selv

som de ufattelige miraklene vi er.


  • ISBN: 9788230024317
  • Utgivelsesår: 2022
  • Språk: Bokmål
  • Format: Innbundet
  • Emne(r): Selvutvikling, motivasjon, selvtillit og positiv mental innstilling
  • Aldersgruppe: Voksen
Noe gikk galt. Reload 🗙