Exit to love

Reisen tilbake til det vi elsker

Stop living to work, start working to live
395 kr Forventet på lager 15.01

Bli en utforsker av hvem du er. Mer bevisst hva du elsker. Erfar fordelene ved å leve mer bevisst med hode, hjerte og holdning. Kickstart din nye eventyrlig personlig utviklingsreise med denne boken.

EXIT-to-LOVE bevisstgjør hvorfor vi er tjent med å løse opp i floker av frykt og omfavne flere lag av kjærlighet. Den inspirerer oss i en mer autentisk retning. Til vårt neste autentiske nivå. Bli bevisst og være mer oss selv.

Forstå verdien av å bli bevisst dine feminine kvaliteter. Hvordan det å skape bedre balanse og naturlig dynamikk mellom det maskuline og feminine i deg selv, skaper positive ringvirkninger til team, arbeidskultur og samfunnet. En bok som styrker ledelse og fremmer naturlig engasjement og samarbeid.

Oppdag hvorfor ledelse av egne tanker og følelser er en lederoppgave vi alle er tjent med å omfavne. Oppdag sammenhengene mellom Artificial Intelligence (AI), Body Intelligence (BI) og Nature Intelligence (NI). Alle kan dra nytte av fordelene ved det ekte, naturlige og eventyrlige. Bli del av et fremvoksende skifte i lederskap.

Boken gir perspektiver på hvordan vi alle kan oppleve å leve mer komfortable og rikere liv. Et liv vi elsker. Hvordan vi sammen skaper mer næringsrike arbeidsplasser og et varmere samfunn.

Randi Næss er en visjonær tanke- og endringsleder. Gjennom stor grad av historiefortelling deler og inspirerer hun fra sin eventyrlige utviklings- reise. Fra sin forpliktelse til hjertereisen. Hun gikk fra å være en god leder av det gamle til å bli en modig leder av det nye. Viser hva som er mulig når vi er «ankrer opp» i kjærlighet med ambisjon om å være endringen.

Lenke til forfatterens hjemmeside: https://rb.gy/0fx440


  • ISBN: 9788230026069
  • Utgivelsesår: 2023
  • Språk: Bokmål
  • Format: Heftet
  • Emne(r): Selvutvikling, motivasjon, selvtillit og positiv mental innstilling
  • Aldersgruppe: Voksen
Noe gikk galt. Reload 🗙