249 kr

Har du noen gang lurt på hvorfor du får knuter i håret, spesielt når du våkner om morgenen? Sånne knuter det nesten er umulig å få ut, som selv ikke verdens beste kam eller børste klarer å gre ut!

Da har du trolig hatt besøk av Knuteleif!

Hvis du ikke har hørt om ham før, er ikke det så rart, for Knuteleif er bitteliten, har magiske krefter og er stort sett ute og knytter knuter om natten når alle barn og voksne sover.

"Det er morgen og Knuteleif skal bare besøke Monas krøllete hår før han går i seng, men håret er fullt av balsam. Han faller ned og krasjlander på skuldra til Mona. Skuldra er altfor glatt. Det er ingenting å holde seg fast i. Han konsentrerer seg så godt det lar seg gjøre og forsøker å skli nedover armen for å unngå å falle ...!"


Idéen til Knuteleif kom en kveld for snart 9 år siden. Datteren min, Isabelle, den gang bare 3 år, sto på badet klar for å gå i seng. Jeg skulle bare børste håret hennes, men det viste seg å være en nesten umulig oppgave. Håret hennes var fullt av knuter. Det første jeg tenkte var: "Her har Knuteleif vært". Det gjorde at Isabelle spurte: "Hvem er Knuteleif pappa?" Den kvelden kom Knuteleif til live. Historien jeg fortalte, er historien du finner bakerst i denne boken. Det er en liten bonushistorie som forteller hvem Knuteleif er og hvordan han ble Knuteleif.

- Thomas Andre Andersen


  • ISBN: 9788230023723
  • Utgivelsesår: 2022
  • Språk: Bokmål
  • Format: Innbundet
  • Emne(r): Billedbøker med tekst
  • Aldersgruppe: 3-6, 6-9
Noe gikk galt. Reload 🗙