Når noen slår et menneske i hjel

249 kr

Svein Robert sitter i avhør, mistenkt for å ha skutt Anita Sjøstrand. Han er overbevist om at det egentlig er Anitas voldelige ektemann som står bak drapet, men avhørslederen er ikke interessert i noe av det han forteller. Ektemannen har alibi, og flere vitner har observert Svein Robert ved åstedet.


Etter hvert begynner Svein Robert å bli usikker. Kan det faktisk være at han har skutt Anita og fortrengt minnene? Å fortrenge traumatiske minner har han jo gjort tidligere ... Samtidig ser det ut til å være flere mistenkelige hendelser politiet viser liten interesse for å etterforske.


«Når noen slår et menneske i hjel» er en kriminalroman, men boka tar også et oppgjør med religiøse dogmer, fordommer, bygdedyr, patriarkater og annet som holder mennesker nede.


Dette er Nick Shenans debutroman. Les mer på Nicks hjemmeside: www.nickshenan.comBokblogger.com: «Når noen slår et menneske i hjel» er ein fengende historie med eit godt plott. Nick Shenan viser kva fordommer og bygdedyr kan gjere med mennesker og familier. Det er ein herlig blanding av dysfunksjonelle karakterer som skaper konflikter og ytterpunkter. For meg var dette ein meget god og solid debutroman. Anbefales.

Hverdagsnett: Bra historie med korte, greie kapitler. Her får vi hilse på bygdedyret, og historien er egentlig veldig godt bygd opp. Den er spennende, og det er ikke så lett å avsløre plottet. Vi kommer også litt under huden på det å leve i en religiøs sekt.

Leselampen: Forfatteren lykkes i å skape en enkel, troverdig samtidsrealisme rundt utfordringer knyttet til rettsapparatet, religion og bygdedyrets kraft. Godt balansert humoristisk bok, som med sitt artige persongalleri er til å trekke på smilebåndet av. Anbefales for lesere som er ute etter en lettbent og underholdende historie.

  • ISBN: 9788230024058
  • Utgivelsesår: 2022
  • Språk: Bokmål
  • Format: Heftet
  • Emne(r): Krim og mysterier
  • Aldersgruppe: Voksen
Noe gikk galt. Reload 🗙