Psykopati og kjærlighet

Om nære relasjoner med antisosiale mennesker

349 kr

Å bli utsatt for en psykopatisk eller narsissistisk forførelse er noe utenom det vanlige. Først oppleves det som magi og en lykkerus. Deretter starter marerittet. Boken du holder i hånda vil fortelle deg hvorfor du har vært gjennom et brudd du hverken ønsket eller var forberedt på, hvorfor så mange ting både under relasjonen og etter bruddet opplevdes så forvirrende og hvorfor det er mye vanskeligere å bli deg selv denne gang enn etter tidligere brudd. Antakelig er du blitt forført og forkastet av en person med en antisosial personlighetsforstyrrelse. Lær hva som skjedde og hvordan å unngå at det skjer igjen.


Boken vil også være aktuell for deg som mistenker at du har en psykopatisk slektning eller venn. Den henvender seg til både kvinner og menn.


Forfatteren bak boken er sykepleier og ble selv utsatt for psykopatisk forførelse. Ikke bare en men tre ganger. Den siste av de tre ble den nødvendige oppvekkeren for å lære, forstå og bryte mønsteret. Forfatteren driver i dag bloggen med samme navn som boken, .Psykopati og kjærlighet", i tillegg til begrenset kursvirksomhet og rådgivning. Forfatteren deler i boken sine observasjoner og erfaringer med leseren for å kunne identifisere en relasjon med en psykopat eller en annen giftig person og kutte kontakten.


  • ISBN: 9788230015988
  • Utgivelsesår: 2017
  • Språk: Bokmål
  • Format: Innbundet
  • Emne(r): Takle angst og fobier
  • Aldersgruppe: Voksen
Noe gikk galt. Reload 🗙