Rom for opplevelse

Lose your mind and come to your senses

300 kr

Om livet og sansene, hvordan vi virker og hva som skaper de gyldne øyeblikkene, - og om mellomrommene som muliggjør det hele -


Er du nysgjerrig på livet, har flere spørsmål enn svar og ønsker å vite litt mer om hvordan sansene våre gjør at vi virker? Synes du at hverdagens gyldne øyeblikk er verdt et dypdykk?


Denne boken handler om sansene våre og hvordan vi kan hjelpe hverandre til å være tilstede, ta inn ulike inntrykk, oppleve glede og utvikle oss. Boken er ment som en grunnleggende innføring i temaet og er på ingen måte uttømmende. Språket er uformelt og teksten knyttet opp mot opplevelser i kunst og litteratur og slik hverdagen kan fremstå i praksis.


Turid Helen Bugten er utdannet dramapedagog og har jobbet med sansestimulering og tilrettelegging for mennesker med sanseutfordringer i mer enn 20 år. Hun er opptatt av å se hele mennesket, løfte frem mulighetene og formidle øyeblikkets gleder.


Anbefalinger:

En bok som berører viktige temaer i møte med mennesker.


Lege, nevrologisk musikkterapeut og forfatter, Audun Myskja


Turid Helen Bugten har skrevet en klok og god bok om det som ligger til grunn for all vår erfaring, og ikke minst livskvalitet - sansene våre. Jeg anbefaler boken til alle som er interessert i å leve et mer fullverdig liv.


Filosof, kognitiv atferdsterapeut, forfatter og mindfulness instruktør, Viggo Johansen


En sanselig lærebok om undrene i hverdagen og hvordan vi best kan hjelpe hverandre til å oppleve dem. Annerledes og nyttig, lettlest og kunnskapsrikt.


Høgskolelektor v/høgskolen i Østfold, avdeling for helse- og sosialfag, Inger Hjelmeland


  • ISBN: 9788230014868
  • Utgivelsesår: 2016
  • Språk: Bokmål
  • Format: Heftet
  • Emne(r): Det somatiske nervesystem, Selvutvikling, motivasjon, selvtillit og positiv mental innstilling, Følesler og emosjonell intelligens
  • Aldersgruppe: Voksen
Noe gikk galt. Reload 🗙