Slagkraftige Rune

Bind 1-2

649 kr

Kan en krise gi grobunn til nye muligheter?

Hvordan kan man føle seg heldig etter å ha opplevd noe vondt og katastrofalt livsendrende?


I denne bokpakken får du Slagkraftige Rune - Ingen vet hva morgendagen bringer og den nye boken Hell i Uhell.


En krise betyr ikke slutten. Det kan være starten på noe bra. Forestill deg at den markerer en endring i vindretning; fra en kald nordavind til en varm fønvind. En fin anledning til å justere seilene og sette kurs mot nye havner fylt av håp og muligheter.

Dette er SlagkraftigeRunes livsverk; en selvbiografi i to bind. Rune har omstilt seg etter tre hjerneinfarkt, og boken bygger på historien fra et kontrastfylt liv. Han har utviklet egne selvledelsesteorier som som han benytter i sin utviklingsprosess. Gjennom mestringsstrategier som er godt faglig forankret, har han utviklet seg til et sted der han i dag er tilfreds med livet. Rune viser at han har tatt ansvar for egne problemer og tatt eierskap over tanker og tid. Resultatene han har oppnådd viser at det eksisterer håp selv i de tyngste utgangspunkt.

Rune har utarbeidet sin egen kognitive strategi og bøkene er skrevet med en tommel på mobiltelefon.


Rune har tilegnet seg en unik livsvisdom godt forankret i selvledelsesteorier etter tre hjerneslag. Rune har en visjon om å inspirere til personlig utvikling og vekst. Han er NFFO-godkjent forfatter og foredragsholder på Talerlisten. Rune er Norges eneste autoriserte formidler av Slagprosa. SlagkraftigeRune finner stor glede i å inspirere andre til personlig utvikling. Mange tilbakemeldinger, viser at publikumet hans finner mye inspirasjon i det han formidler.


Slagprosa er en erfaringsbasert formidlingsform utviklet av SlagkraftigeRune, en kombinasjon av egen livsvisdom og vitenskapelige betraktninger.

Det er et budskap ment til inspirasjon for å fremkalle en indre motivasjon til utvikling.


  • ISBN: 9788230025314
  • Utgivelsesår: 2023
  • Språk: Bokmål
  • Format: Innbundet
  • Emne(r): Memoarer, Takle sykdom og diagnoser, Selvutvikling, motivasjon, selvtillit og positiv mental innstilling
  • Aldersgruppe: Voksen
  • Serie: Slagkraftige Rune (1-2)
Noe gikk galt. Reload 🗙