425 kr

Boken du nå holder i hånden har Mona og Rolf skrevet til deg som er godt voksen, har passert 60 år og ønsker å leve et helsemessig godt liv videre. Det som kreves av deg for å lykkes med å få en energifull frisk alderdom er at du driver med jevnlig, effektiv trening.

Boken vil informere deg om ulike måter å trene på. Den vil inspirere og motivere deg til å starte med trening slik helsemyndigheter og fagmiljø anbefaler og lære deg å trene riktig.

Fagstoffet, bildene, eksemplene og oppgavene i boken vil være en god hjelp og motivator i din egen trenings- og helseutvikling.


Vi anbefaler deg å lese denne boken:

INGRID KRISTIANSEN, meritert langdistanseløper:

«En slik bok mener jeg kan ha stor betydning for lysten til å drive jevnlig fysisk aktivitet. Her får man inspirasjon til å finne ut hva slags trening som kan passe en og ikke minst få

gjennomført treningen. Man finner noen å trene sammen med og det gir en ekstra dimensjon i treningen. Det sosiale aspektet er ekstra viktig for eldre som boken påpeker.»


ANNE MARIE OTTESEN, skuespiller:

«Jeg vi anbefale deg å lese boken «Trening for eldre». Boken inneholder mange gode råd og god veiledning som er interessant og opplysende. For er det noe vi eldre virkelig kan få både bedre liv og høyere livskvalitet av, så er det trening. Jeg snakker av erfaring. Jeg trener 3 ganger pr. uke med både løping og styrketrening, og det er viktig å ta i så man blir svett og andpusten. Jevnlig trening gir meg mentalt og fysisk overskudd som gjør at jeg fortsatt er i full jobb, husker tekst og spretter rundt.»


FRODE RAUNEHAUG, personlig trener:

«Jeg anbefaler denne boken til alle eldre enten du har planer om å komme i gang med trening eller få hjelp med treningen din.»


ERLEND VADA, personlig trener:

«Det er viktig at eldre blir klar over at det finnes mange ulike treningstilbud for de der ute og at treningsbransjen favner mye bredere enn media ofte får fram. Det er viktig å tydeliggjøre hvor mye som kan


  • ISBN: 9788230024140
  • Utgivelsesår: 2023
  • Språk: Bokmål
  • Format: Heftet
  • Emne(r): Trening
  • Aldersgruppe: Voksen
Noe gikk galt. Reload 🗙